Support
Klantverhalen

Partner aan het woord: DIFFERIT

INTERVIEW MET EVERT SMEDES (ACCOUNTMANAGER) EN TARIK EL HAMDAOUI (DIRECTEUR), WERKZAAM BIJ DIFFERIT.

'Wij zetten DocuFlow in als verlengstuk op AFAS Software om klanten meer mogelijkheden te bieden.'

Sinds mei 2022 is DIFFERIT B.V. partner en reseller van Documizers. Dat houdt in dat beide AFAS partners samen optrekken om AFAS klanten te voorzien van optimale bedrijfs- en documentprocessen.

DifferIT

Evert Smedes, sales verantwoordelijke bij DIFFERIT: “We maken gebruik van elkaars expertise om documentprocessen op maat te leveren aan klanten. AFAS is goed met standaard documenten, maar de documentoplossing van Documizers is ideaal als de klant meer wil.”

"Wij maken gebruik van elkaars expertise om documentprocessen op maat te leveren aan klanten.

Tevreden klanten

DIFFERIT zet DocuFlow in als verlengstuk op AFAS Software om meer mogelijkheden te bieden voor de inhoud en opmaak van sales- en HR-documenten. De mogelijkheden voor documentgeneratie zijn eindeloos met DocuFlow en de documentsjablonen zijn makkelijk in gebruik. Iedereen kan ermee overweg. Evert: “Dat ervaren niet alleen onze gezamenlijke klanten, zoals Symbol, BCO Onderwijsadvies en Stichting Het Geldersch Landschap. Wij ervaren dat zelf ook.”

 

Naast partner is DIFFERIT ook klant van Documizers. “Onze offertes ademen 100% het DIFFERIT-dna en springen er nu echt bovenuit. En een verkoopdocument maken kan nu iedereen bij DIFFERIT. Zonder hulp van een IT’er.

"Wij gebruiken DocuFlow zelf ook voor het genereren en verwerken van onze offertes.

Klantverhaal van DIFFERIT

DIFFERIT zocht naar een slimme oplossing om het documentproces voor offertes zover mogelijk te automatiseren. Smedes: “We wilden sneller en efficiënter werken, met minder kans op fouten. Zo kunnen we onze klanten sneller en beter helpen.” Sinds 18 februari 2021 werkt DIFFERIT met DocuFlow van Documizers. Nu loopt het offerteproces veel sneller en winnen offertes het van de concurrentie door de professionelere uitstraling. Lees het DIFFERIT klantverhaal.

Wil jij ook partner worden van Documizers?

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden