Support

Webinar digitaal ondertekenen vanuit Dynamics 365

evidos
Datum: 22 juni 2021
Categorie: Nieuws
Delen:

Webinar digitaal ondertekenen vanuit Dynamics 365

DocuFlow maakt digitaal ondertekenen onderdeel van jouw documentprocessen.

Documizers nodigt je uit op 15 juli om 12:30 uur voor een gratis webinar over digitaal ondertekenen van documenten, rechtstreeks vanuit Dynamics 365 for Sales, Customer Engagement en Business Central. In een uur tijd laten wij zien hoe jij het proces rondom digitaal ondertekenen aanzienlijk kan vereenvoudigen en verbeteren. Met als resultaat, minder handmatige handelingen, meer gemak voor klanten en minder papierverbruik.

Contracten, arbeidsovereenkomsten, offertes, jaarrekeningen: ze hebben allemaal een handtekening nodig. Maar het ophalen van handtekeningen is kostbaar en tijdrovend. Dat moet slimmer kunnen toch? 

Document printen, per post verzenden, met de pen ondertekenen, terugsturen en scannen. Dat is toch niet meer van deze tijd?

Het ondertekenproces

In dit webinar maak je kennis met documentoplossing DocuFlow. DocuFlow integreert Signhost van Evidos (marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen), met Microsoft Dynamics 365. De integratie zorgt ervoor dat al jouw documenten met één druk op de knop worden voorzien van een digitale krabbel. Het ondertekenproces start met één druk op de knop vanuit Dynamics 365. De rest gaat automatisch. Het printen van documenten, verzenden per post, ondertekenen met pen, terugsturen en scannen is verleden tijd. 

DocuFlow videoserie

Inhoud van het webinar

Thomas van den Bosch, accountmanager bij Documizers, verzorgt een demonstratie van het ondertekenproces. Verder geeft hij antwoord op vragen als:

  • Wat is een digitale handtekening?
  • Hoe veilig is deze manier van ondertekenen?
  • Wat zijn de voordelen van digitaal ondertekenen?
  • Hoe werkt de integratie met Dynamics for Sales, CE en Business Central?

Agenda

Organisator: Documizers in samenwerking met QBS
Onderwerp: Digitaal ondertekenen vanuit Dynamics 365 CE & BC
Datum: Donderdag 15 juli 2021
Tijdstip: 12:30 uur
Duur: Maximaal 60 minuten
Spreker: Thomas van de Bosch, accountmanager Documizers

Aanmeldformulier webinar 15 juli

Webinar digitaal ondertekenen Documizers

Documizers innoveert documentprocessen met DocuFlow

DocuFlow is een online platform dat documenten en e-mails automatisch genereert en verwerkt. De applicatie giet al jouw documenthandelingen in één documentproces en verbindt de bijbehorende applicaties aan elkaar. Zo wordt het opstellen, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van bijvoorbeeld contacten, offertes of jaarrekeningen een fluitje van een cent. Alles over DocuFlow.

 

 

Meer informatie over de integratie met 

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

FLOW