Support
Team Documizers
Team Documizers

Baas in documentprocessen

Het team van Documizers is expert op het gebied van document-automatisering. We hebben de kennis én de software in huis om documentuitdagingen, groot én klein, te tackelen. Dat maakt ons Baas in documentprocessen.

 

Kennis van zaken en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Ook wel fijn, we zijn gevestigd in Houten. Dus gewoon bereikbaar tijdens Nederlandse kantooruren én in eigen taal. Wij staan klaar. Daag jij ons uit? 

Documizers

Uit naam van Jack en Kees

Op 20 oktober 2009 startte ons avontuur samen. Toen nog onder de naam CRMconnectors. Daarvoor, in 2003, legde Jack al de basis voor onze eerste software oplossing, WordConnect (nu DocuFlow). Voor die tijd een mooie documentengenerator speciaal ontwikkeld voor Microsoft CRM.

 

Sindsdien is er veel veranderd. Naast documenten genereren, zijn we volledige document- en emailprocessen gaan automatiseren met onze totaaloplossing DocuFlow. We minimaliseren niet alleen het aantal handelingen en verlagen de kans op fouten. We verwerken processen ook op de achtergrond, waardoor er geen handelingen zijn en er geen kans is op fouten.

 

Inmiddels zijn we 20 jaar verder. Het aantal integraties is flink toegenomen en er komen er steeds meer bij. Ons doel is van DocuFlow een alleskunnend integratieplatform te maken. Hier werken wij dagelijks aan! Van een clubje techneuten naar een professioneel softwarehuis.

 

Wij zijn superblij met onze klanten en trots op onze collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt.

 

Jack Kuijper en Kees Breure

DocumizersLogo-Jubileum
Ontdek onze superkrachten

Maak kennis met team Documizers

Directeur & Eigenaar
Directeur & Eigenaar
Operationeel directeur
Account manager
Implementatie consultant
Allround marketeer
Support medewerker
Implementatie consultant
Presales consultant
Customer Success Manager
Administratie
Product owner
Product Developer
Product Developer
Product Developer
Product Developer
Mascotte
Mascotte

Duurzaamheid en sponsoring

Documizers draagt graag een steentje bij aan een betere wereld. Daarom steunen wij deze prachtige goede doelen met onze software.
Documizers stichting aap logo
Documizers jantje beton logo
Documizers bws-logo-kleur
Documizers logo handicap.nl
Logo Lepra Stichting
Aangenaam

Maak kennis met onze mascottes Docu en Flow.

In alle uitingen van Documizers komen ze voor, onze documenthelden Docu en Flow. Je ziet ze terug op de website, social media, presentaties en in onze brochures. Maar wie zijn Docu en Flow? 

De Documizers

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW