Team Documizers

Baas in documentprocessen

Het team van Documizers is expert op het gebied van document-automatisering. We hebben de kennis én de software in huis om documentuitdagingen, groot én klein, te tackelen. Dat maakt ons Baas in documentprocessen.

 

Kennis van zaken en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Ook wel fijn, we zijn gevestigd in Houten. Dus gewoon bereikbaar tijdens Nederlandse kantooruren én in eigen taal. Wij staan klaar. Daag jij ons uit? Neem contact op

Uit naam van Jack en Kees

Op 20 oktober 2009 startte ons avontuur. Toen nog onder de naam CRMconnectors. Daarvoor was ik, Jack, al actief onder de naam Temptus (2004). Met onze eerste software oplossing, WordConnect, is het allemaal begonnen. Voor die tijd een mooie documentengenerator speciaal ontwikkeld voor Microsoft CRM.

 

En sindsdien is er veel veranderd. Het genereren van documenten is langzamerhand het optimaliseren van processen geworden. Niet alleen de uitgaande, maar ook de binnenkomende en interne document- en e-mailprocessen. De techniek is in de loop der tijd steeds geavanceerder geworden en de tijd- en geldbesparing ook. We minimaliseren niet alleen het aantal handelingen en verlagen de kans op fouten. We verwerken processen ook op de achtergrond, waardoor er geen handelingen zijn en er geen kans is op fouten.

 

Het aantal integraties is flink toegenomen en er komen er steeds meer bij. Ons doel is van DocuFlow een alles kunnend integratieplatform te maken. Hier werken wij dagelijks aan! Van een clubje techneuten naar een professioneel softwarehuis.

 

Wij zijn super blij met onze klanten en trots op onze collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt.

 

Jack Kuijper en Kees Breure

Duurzaamheid en sponsoring

Documizers draagt graag een steentje bij aan een betere wereld. Daarom steunen wij deze prachtige goede doelen met onze software.
Documizers stichting aap logo
Documizers jantje beton logo
Documizers bws-logo-kleur
Documizers logo handicap.nl