Support

Grote documentpartijen genereren en verwerken? Simpel met DocuFlow

DocuFlow neemt het werk uit handen en zorgt ervoor dat alle documenten snel en foutloos worden verwerkt, precies zoals jij het wil.

Documizers
Hey documentmaker

Herken jij dit?

Ken je dat, van die grote documentpartijen die eenmalig of periodiek verstuurd moeten worden naar relaties? Denk aan contractverlengingen of akkoordverklaringen. Ze leveren veel handmatig werk op en kosten de organisatie veel tijd. Hoe los jij dit op? Huur je een student in of een tijdelijke kracht? Ga je avonden overwerken met het team? Het kan makkelijker met bulkservice van Documizers. 

Documizers Bulkservice

Documenten & e-mails in bulk genereren en verwerken

Om grote documentpartijen te genereren en verwerken, zetten wij onze documentoplossing DocuFlow in. Dit geavanceerde platform is speciaal ontwikkeld om document- en emailprocessen automatisch te verwerken. Team Documizers kan een bulkproces vaak al binnen één werkdag voor je inrichten in DocuFlow, waardoor jouw uitdaging
gemakkelijk en snel is opgelost.

genereren, opslaan, versturen, ondertekenen, archiveren en meer...

DocuFlow automatiseert de reis van van jouw documenten.

DocuFlow gaat verder dan alleen bulkverzending van documenten of e-mails. De documentoplossing kan documenten ook in grote partijen genereren, opslaan, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren. Al deze acties worden aan elkaar gekoppeld en in één documentproces en in vaste volgorde automatisch afgehandeld. Het mooie daarvan is dat het niet uitmaakt of het gaat om 1 document of 10.000 documenten. Het resultaat is hetzelfde: professionele documenten en e-mails in een handomdraai, zonder klik-, tik- en zoekwerk.

meerwetenarrow

Meer weten over de bulkservice van Documizers?

De voordelen van documentautomatisering.

Kies je voor DocuFlow? Dan betekent dat:

  1. Minder handmatig werk: tijdbesparing en efficiëntie.
  2. Standaardisatie: uniforme werkwijze.
  3. Professionaliteit en kwaliteit: uniforme documenten/communicatie.
  4. Voorkomen van (menselijke) fouten.
  5. Inzicht in documentstromen.

Bulkdocumenten versus bulk mailings en mail merge.

Bulk mailing en mail merge zijn e-mails die verstuurd worden naar grote groepen mensen in één keer. Vaak met een marketing gerelateerd boodschap. Het gaat daarbij alleen om het samenvoegen van een lijst met emailadressen, een persoonlijke aanhef en de betreffende e-mailboodschap.

 

Het proces van bulkdocumenten is veel complexer. Daarbij staat een document centraal dat naar een grote hoeveelheid relaties verstuurd wordt. Het document wordt niet alleen gegenereerd en verzonden, maar bijvoorbeeld ook digitaal ondertekend en gearchiveerd. 

 

standaard Integraties

DocuFlow integreert jouw favoriete applicaties.

Team Documizers biedt standaard integraties aan voor meer dan 50 applicaties. Docuflow verbindt alle applicaties aan elkaar en giet de documenthandelingen in één automatisch documentproces. 

Zo hoef jij niet steeds te wisselen van applicaties en wordt het genereren, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van offertes een fluitje van een cent. 

DocuFlow integraties:

Met welk informatiesysteem wil je koppelen?

DocuFlow wordt gekoppeld aan een ERP of CRM applicatie waar documentinformatie wordt opgehaald of opgeslagen. Met welke applicatie werkt jouw organisatie?

Klaar om jouw documentprocessen aan te pakken?

+ 500

Succesvolle projecten

+ 14000

Licenties

+ 800000

Processen per maand

+ 20

Integraties

Dit is wat klanten over ons zeggen

De implementatie is soepel en duurde bij ons maar twee dagen. Je werkt er al vanaf het begin meteen heel makkelijk mee.
Onze documenten zien er superstrak en professioneel uit!
Documizers gaat uitdagingen met documenten niet uit de weg, maar weet ze op te lossen.

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW