Documizers is Baas in documentprocessen

Documenten en e-mails opstellen en verwerken vanuit Dynamics 365 for Sales? Dat kan met DocuFlow.

Met DocuFlow is het opstellen, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van professionele documenten en e-mails een fluitje van een cent.

Mogelijkheden DocuFlow gecombineerd met Dynamics 365 for Sales

Dynamisch documenten en e-mails genereren op basis van bouwstenen.
Bestaande documenten of binnengekomen correspondentie verwerken in Dynamics for Sales
Documentinformatie opslaan of bijwerken in Dynamics for Sales en versturen via e-mail.
Overeenkomsten vanuit Dynamics for Sales verzenden voor ondertekening
Centraal archiveren in Document Management Systeem.
Documenthandelingen verplaatsten naar de achtergrond.

DocuFlow versimpelt en versnelt het opstellen, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van documenten en e-mails vanuit Dynamics 365 for Sales

Hoe werkt DocuFlow?

DocuFlow digitaliseert en automatiseert de documenten- en emailprocessen in jouw organisatie. Dat houdt in dat DocuFlow jouw team ontlast met het creëren en verwerken van documenten zoals offertes, contracten en mailings.

De applicatie giet documenthandelingen, zoals het samenstellen, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren, in één geautomatiseerd documentproces. Dat kan door de naadloze integratie met Dynamics for Sales en andere bijbehorende systemen binnen jouw ICT-landschap. Het resultaat? Professionele gepersonaliseerde documenten en e-mails in een handomdraai. Zonder tik, click en zoekwerk.

Documizers-bespreking

De integratie tussen Documizers en Dynamics brengt jou deze voordelen:

Wat als je met één druk op de knop vanuit Dynamics for Sales een documentproces in gang kan zetten en er geen omkijken meer naar hebt?

Documenten genereren in MS Word

De DocuFlow documentgenerator maakt het mogelijk om documenten, direct vanuit Dynamics, te genereren in MS Word. Op basis van sjablonen en bouwstenen

Archiveren in SharePoint

Archiveren in documentmanagementsystemen (DMS) naar keuze, zoals SharePoint.

Eenvoudig digitaal ondertekenen

Start het ondertekenproces met één druk op de knop vanuit CRM. De rest gaat automatisch. Printen, verzenden per post, ondertekenen met pen, terugsturen en scannen is verleden tijd.

Vrijheid in opmaak van e-mails

Mailsjablonen worden opgemaakt in MS Word, waar alle opmaakfunctionaliteiten aanwezig zijn. Een gebruiker kan het bericht daarna naar wens nog aanpassen in Outlook.

Klaar om jouw documentprocessen aan te pakken?

+ 400

Succesvolle projecten

+ 14000

Licenties

+ 400000

Processen per maand

+ 20

Integraties

Dit is wat klanten over ons zeggen

DocuFlow heeft ons documentproces sterk vereenvoudigd. Omdat alle correspondentie direct door DocuFlow wordt opgeslagen in Business Central, is de projectstatus van klanten voor iedereen inzichtelijk.

Thomas van Engelen | MILON

5/5
De software van Documizers biedt ons de toegevoegde waarde die AFAS zelf niet kan bieden. Denk aan het automatiseren van de huisstijl, het op orde brengen van het verzenden en archiveren van brieven, het genereren van offertes en het samenstellen van documentatie voor groepsreizen.

Math van der Wielen | Munckhof

5/5
Gekoppeld aan de donateursadministratie in Salesforce zorgt het systeem van Documizers ervoor dat AAP documentprocessen kan beheren.

Stephan van Reisen | Stichting Aap

5/5
Documizers gaat uitdagingen met documenten niet uit de weg, maar weet ze op te lossen.

Ron Piepers | Waterschapsbedrijf Limburg

5/5
Al onze documentprocessen beheren we met DocuFlow. We hebben nooit overwogen op zoek te gaan naar een andere leverancier, want we zijn gewoon heel tevreden.

René van Woensel | Lift Emotion

5/5

Ook efficiënter documenten opstellen en verwerken? Kom met ons in contact.