Support

Documizers & AFAS Profit 15

Profit15-en-Documizers
Datum: 18 november 2020
Categorie: Nieuws
Delen:

Documizers & AFAS Profit 15

Documentuitdaging? Kies voor Documizers in aanvulling op AFAS Profit.

De software van AFAS biedt prachtige functionaliteit om documenten te genereren, ondertekenen en archiveren. Maar in sommige gevallen heb je behoefte aan meer keuzevrijheid of mogelijkheden. Of is het documentproces zo complex dat de huidige functionaliteit niet volstaat. Dan bel je met Documizers. Geen documentproces is te uitdagend voor ons.

Documentuitdagingen opgelost met DocuFlow

Loop je in de software van AFAS tegen uitdagingen aan met documenten, e-mails en mailings? DocuFlow biedt het antwoord. Ons online platform verbindt AFAS Profit met alle applicaties die jij nodig hebt voor het opstellen, versturen, ondertekenen en archiveren van je documenten. Zo gieten we jouw documenthandelingen in één soepel lopend en efficiënt proces. Sterker nog, door het proces te automatiseren, verdwijnt zelfs een deel van de handelingen. Zo bespaar jij tijd, werk én voorkom je fouten.

De meerwaarde van DocuFlow

Om een goed beeld te krijgen van de meerwaarde en mogelijkheden, geven we hierbij een overzicht van functionaliteiten die DocuFlow biedt in aanvulling op AFAS Profit 15:

1. Documentgeneratie

Huisstijlbeheer op één plek: Met de software van Documizers kan je de huisstijl en layout van alle bestaande documenten met één druk op de knop wijzigen. Documenten worden in Microsoft Word gegenereerd op basis van jullie huisstijl-template. De inhoud van het document wordt opgehaald uit AFAS Profit 15. Met DocuFlow beheer je de huisstijl vanaf één plek en voer je de wijzigingen met één druk op de knop door voor alle documenten.

Documenten dynamisch opbouwen: DocuFlow beschikt over een dynamisch vraag-en-antwoord- model. Bij het aanmaken van het document krijgt de gebruiker een aantal vragen voorgelegd. Op basis van de antwoorden wordt bepaald welke tekstblokken van toepassing zijn en welke informatie uit AFAS Profit 15 geïmporteerd moet worden. Dit voorkomt dat je voor iedere documentvariatie een nieuw rapport moet opstellen.

De software van Documizers biedt ons de toegevoegde waarde die AFAS zelf niet kan bieden. Denk aan het automatiseren van de huisstijl, het op orde brengen van het verzenden en archiveren van brieven, het genereren van offertes en het samenstellen van documentatie voor groepsreizen.

Math van der Wielen | Munckhof

2. Digitaal ondertekenen

Inrichten zoals jij het wil: Wil je meer vrijheid in het proces van digitaal ondertekenen? Dan ben je bij Documizers aan het juiste adres. Door onze integratie met ondertekenen.nl ben je in staat om in de e-mail een link op te nemen, waarmee jouw klant of prospect het document direct digitaal kan ondertekenen. Werken met AFAS Outsite is hierdoor niet verplicht.

DocuFlow zorgt er na ondertekening voor dat het document wordt opgeslagen in het juiste AFAS dossier of ieder ander gewenst documentmanagementsysteem (DMS).

 

3. Archiveren

Opslaan in SharePoint: DocuFlow biedt niet alleen de mogelijkheid om documenten op te slaan in het AFAS dossier, maar ook in andere documentmanagementsystemen (DMS), zoals SharePoint.

 

4. Startpunt documentproces

Documentproces starten vanuit andere applicatie: Niet in alle gevallen start het document- of emailproces vanuit AFAS. Soms start het documentproces bijvoorbeeld op basis van een e-mail in de inbox van een afdeling of medewerker. DocuFlow kan inkomende mails uitlezen en op de juiste plek archiveren in AFAS. En mocht het nodig zijn, kan hier een taak of workflow aan gekoppeld worden.

De afhandeling van een klacht heeft bij ons hoge prioriteit. Door de combinatie AFAS en Documizers kunnen we snel handelen. Als er een klacht binnenkomt via de website, komt die via een workflow bij ons servicebureau terecht en uiteindelijk bij degene die de klacht afhandelt. De documentstromen die eruit voortkomen, zoals de ontvangstbevestiging en de afhandelingsbrief, zijn allemaal geautomatiseerd.

Math van der Wielen | Munckhof

Doe de processcan van Documizers

Ga eens na hoeveel tijd jouw afdeling of organisatie dagelijks kwijt is aan het genereren, versturen en archiveren van documenten. Kan het slimmer of efficiënter? Documizers is specialist in documentprocessen en zoekt samen met jou naar kansen om documenthandelingen te vereenvoudigen, optimaliseren en automatiseren. Interesse? Maak een afspraak voor een gratis processcan van Documizers.

Neem contact met ons op via info@documizers.com of 020 – 820 19 70

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW