Support

Ebicus kiest voor samenwerking met Documizers

Logo Ebicus
Datum: 6 juni 2023
Categorie: Nieuws
Delen:

Ebicus kiest voor samenwerking met Documizers

Goed nieuws! Documizers mag Ebicus als nieuwe partner toevoegen aan de prachtige lijst van samenwerkingspartners. In mei zijn Huub van Rijswijck, Business Developer bij Ebicus, en Femke Nijhof, Partner manager bij Documizers, akkoord gegaan wat betreft een samenwerking. Dit betekent dat Ebicus alle Salesforce-klanten beter kan faciliteren bij vraagstukken rondom documentcreatie en documentstromen. 

Huub: ‘Een partnerschap met Documizers is voor ons een no-brainer.’

Ebicus ondersteunt organisaties o.a. bij het beheer en onderhoud van Salesforce. Vanuit deze rol helpt Ebicus ook bij de selectie en implementatie van Salesforce Apps en Add Ons. Huub: ‘We worden door veel partijen benaderd voor een samenwerking, maar een partnerschap met Documizers is voor ons een no-brainer. De Salesforce App van Documizers, DocuFlow, biedt namelijk veel toegevoegde waarde voor onze klanten’. 

 

Volgens Huub is er veel vraag naar een goede documentoplossing die naadloos aansluit op Salesforce. Hij ziet dan ook de volgende voordelen voor zijn klanten:

 

  1. Met DocuFlow kunnen organisaties handig en snel offertes genereren en versturen, met gegevens rechtstreeks vanuit Salesforce.
  2. Met DocuFlow kunnen organisaties documentstromen slim vormgeven en automatiseren. Handig bijvoorbeeld wanneer documenten intern of extern een goedkeuringsproces moeten doorlopen.
  3. Documizers is een Nederlandse organisatie. Dat schakelt gemakkelijk.

Integratie DocuFlow en Salesforce.

Samenwerking Ebicus en Documizers
Huub van Rijswijck - Ebicus & Femke Nijhof - Documizers

Over de samenwerking met Documizers kan Huub kort zijn: ‘We hebben een klik. Documizers is gewoon een hele geschikte en gezellige club.’ Ook Femke is trots op deze samenwerking: ‘Vanaf het eerste moment dat ik Ebicus sprak was er een wederzijds enthousiasme om samen te werken. Ik kijk uit naar deze mooie verbinding.’

Over Ebicus

Ebicus, opgericht in 1999, is een IT-dienstverlener uit Haarlem. Het team van Customer Experience Experts helpt organisaties met het beheer en het onderhoud van CRM-applicaties als Oracle, Salesforce en PegaSystems. Zo haalt Ebicus, samen met haar klanten, het maximale uit de applicaties en een blijvend resultaat uit de CRM-investering.  

 

Meer informatie over Ebicus? Kijk op www.ebicus.com

Alles over onze documentoplossing

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW