Support

Maak kennis met Dewi den Adel

Documizers Dewi
Datum: 23 mei 2023
Categorie: Nieuws
Delen:

Maak kennis met Dewi den Adel

Vier vragen aan Dewi

Wederom een uitbreiding van het team. Maak kennis met onze nieuwe collega Dewi 👋 Sinds mei is zij bij Documizers in dienst als Customer Success Manager! 🎉 Welcome to the team!

Benieuwd naar haar achtergrond, kennis en ervaring? Je leest het in dit artikel.

1. Vertel eens wat over je achtergrond?

Hoi! Ik ben Dewi, 26 jaar en woon in Acqouy. Sinds ik begonnen ben met werken, merkte ik dat ik enorm veel voldoening krijg van het verder helpen van klanten. Ik kom uit de logistieke sector waarbij er snel en accuraat gehandeld moet worden. Daarnaast vind ik het erg leuk om samen te kijken hoe we kunnen groeien. Mijn rol als Customer Success Manager voelt dan ook erg goed!  

2. Waarom heb je gekozen voor Documizers?

Documizers sprak mij direct aan door het structureren en het vereenvoudigen van dagelijkse processen voor klanten! Een must have waar mijn innerlijk geest rust van krijgt 😉.
Er was nog een belangrijke rede waarom Documizers mij aansprak. Het is de familaire sfeer die mij omarmde toen ik mijn eerste stappen binnen het kantoor zette!

Wil jij ook werken bij Documizers?

3. Wat is jouw superkracht?

Mijn kracht is het snel en adequaat aandragen van oplossingen en ideeën om iedereen tevreden verder te kunnen helpen. Schakelen tussen klant en intern is mijn geheime wapen 😊

4. Wat kunnen klanten van jou verwachten?

Klanten kunnen van mij verwachten dat ik een aanspreekpunt ben waar zij ideeën, feedback of problemen kunnen neerleggen. Samen kijken we wat we kunnen doen of wat er moet gebeuren voor het wenselijke resultaat. Vragen? Je kan mij bereiken via Dewi@documizers.com

Customer Success Manager Documizers

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW