Support

Maak kennis met Gerlinde Sterk

Documizers
Datum: 27 februari 2023
Categorie: Nieuws
Delen:

Maak kennis met Gerlinde Sterk

Vier vragen aan Gerlinde

Maak kennis met Gerlinde, de nieuwe allround marketeer in ons team. In februari maakte zij de overstap van het notariskantoor naar de wereld van documentprocessen. Wij zien de link wel! 😉 Namens het hele team van Documizers, welkom Gerlinde!

1. Vertel eens wat over je achtergrond?

Ik heb een juridische studie gevolgd en ben begonnen als juridisch medewerker bij een notariskantoor. Na een paar jaar ontdekte ik dat mijn passie toch meer bij marketing ligt. Gelukkig kreeg ik toen de kans om mij daarin volledig te ontwikkelen. Na een aantal jaar beide functies te hebben gecombineerd werd het tijd om mij volledig op marketing te richten.

2. Waarom heb je gekozen voor Documizers?

Na 7 jaar te hebben gewerkt bij hetzelfde bedrijf werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en ik ging op zoek. De vacatures vliegen je in deze tijd om de oren, maar hoe weet je dat een werkgever bij jou past? Voor mij zijn de punten uiteraard werkplezier, uitdaging en ontwikkeling ontzettend belangrijk. Na het eerste sollicitatiegesprek met Kees, commercieel directeur, en Laura, marketing manager, was ik meteen enthousiast. De checkboxjes werden tijdens het gesprek al meteen aangevinkt. Wat was dit een leuk gesprek! Er was meteen een klik en hebben veel gelachen. Dit zou wel eens een hele leuke match kunnen zijn.

Toen ik het team voor het eerste ontmoette, leek het wel of ik een vriendengroep binnenstapte. De ene na de andere grap werd gemaakt en er werd veel gelachen. Mijn keuze was meteen gemaakt.

3. Waarom wil jij een 'baas in documentprocessen' worden?

Het automatiseren van processen heb ik altijd al interessant gevonden en ook in mijn vorige werk veel mee te maken gehad. De oplossing van Documizers spreekt mij aan omdat het documentprocessen volledig automatiseert. Dit levert bedrijven enorm veel voordelen op. Neem bijvoorbeeld het proces rondom het opmaken en versturen van offertes, dit kan via de oplossing van Documizers, DocuFlow, helemaal geautomatiseerd worden. En zo zijn er nog tal van voorbeelden.

Wil jij ook werken bij Documizers?

4. Wat zijn jouw verwachtingen van het werken bij Documizers?

De twee weken zijn voorbijgevlogen en ik ben nog niet gillend weggerend. In tegendeel zelfs. Het beeld wat ik van tevoren had is alleen maar versterkt. Documizers is enorm groeiend en heeft gave doelen voor de aankomende jaren. Daarnaast is het een platte organisatie waarin je je snel thuis voelt. De branche is voor mij nieuw, maar iedereen is ontzettend behulpzaam en neemt de tijd voor mij. Zelf krijg ik ook de tijd om alles te ontdekken. Ik heb ontzettend veel zin in de aankomende tijd bij Documizers. En weet je nog dat ik aangaf dat ik werkplezier erg belangrijk vind? Volgens mij zit dat hier wel goed! 😉

Gerlinde

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW