Support

Maak kennis met Jeffrey Rijdes

Documizers Jeffrey
Datum: 17 april 2023
Categorie: Nieuws
Delen:

Maak kennis met Jeffrey Rijdes

Vier vragen aan Jeffrey

Team Documizers breidt verder uit! Maak kennis met onze nieuwe collega Jeffrey 👋 Sinds april is hij bij Documizers in dienst als Implementatie Consultant! 🎉 Welcome to the team!

Benieuwd naar zijn achtergrond, kennis en ervaring? Je leest het in dit artikel.

1. Vertel eens wat over je achtergrond?

Hoi! Ik ben Jeffrey, 26 jaar en woon in Nieuwegein. Na het volgen van een opleiding tot (web)ontwikkelaar ben ik gaan werken bij een bedrijf die betaaloplossingen levert in de Hospitality branche, hier ben ik begonnen aan de operationele kant en de laatste tweeëneenhalf jaar heb ik bijgedragen aan de doorontwikkeling van het product en het automatiseren – en optimaliseren van interne processen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het hockeyveld te vinden en ben ik actief bij de vrijwillige brandweer in Nieuwegein.

2. Waarom heb je gekozen voor Documizers?

Tijdens de laatste rol bij mijn vorige werkgever kwam ik erachter dat ik enorm veel energie krijg van het verbeteren van processen door gebruik te maken van IT/techniek. Gedurende mijn gesprekken met Jack en Paul werd ik steeds enthousiaster over het product wat Documizers levert. Dit is echt iets waar ik naar op zoek was: veelzijdig, technisch en klanten kunnen helpen. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer is binnen het team, je input kan geven die wordt gewaardeerd en waar je impact kan maken. Na kennis te hebben gemaakt met het team was ik overtuigd: Documizers is echt een bedrijf dat bij mij past!

Wil jij ook werken bij Documizers?

3. Wat is jouw superkracht?

Als ik het over processen heb, dan denk ik (onbewust) in flowcharts en relationele verbanden. Dat samen met mijn achtergrond in product ontwikkeling vormt een mooie combinatie voor het automatiseren van documentprocessen. Mijn echte superkrachten komen natuurlijk door mijn brandweeropleiding, waardoor ik ben gedoopt tot “Dé Documizers BHV’er” 😉

 

4. Wat kunnen klanten van jou verwachten?

Met een frisse blik door iemand van buiten de organisatie naar je processen te laten kijken geeft vaak nieuwe inzichten. Naast het automatiseren van documentprocessen wil ik ook vooral sparringpartner zijn voor het optimaliseren van die processen. Er is vaak nog veel meer mogelijk. Ik heb enorm veel zin om met klanten aan de slag te gaan en er samen voor te zorgen dat iedere organisatie ‘Baas in documentprocessen’ wordt! Vragen? Je kan mij bereiken via Jeffrey@documizers.com

Jeffrey Rijdes

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW