Support

Maak kennis met Manon de Jong

Manon de Jong
Datum: 20 februari 2023
Categorie: Nieuws
Delen:

Maak kennis met Manon de Jong

Vier vragen aan Manon

Maak kennis met Manon de Jong, één van de nieuwe medewerkers bij Documizers. Sinds februari versterkt ze het Supportteam en is ze hét aanspreekpunt voor klanten met een supportvraag. Namens het hele team van Documizers, welkom Manon!

1. Vertel eens wat over je achtergrond?

Guten Tag! 😉 Ik ben Manon. Geboren in Nederland en opgegroeid in Duitsland. De afgelopen jaren heb ik in Engeland gewoond en gewerkt als Evenement coördinator en Klantenservice manager. Acht maanden geleden ben ik terugverhuisd naar mijn geboorteland, Nederland. Het voordeel is dat ik daardoor alle drie de talen vloeiend spreek. 

2. Waarom heb je gekozen voor Documizers?

Tijdens mijn werk als Evenement Coördinator in Engeland was ik verantwoordelijk voor  procesoptimalisatie. Daardoor weet ik hoe lastig het kan zijn om bepaalde processtappen te voltooien (bijvoorbeeld documenten te laten ondertekenen), omdat het weken kan duren. Zodra ik Documizers zag, dacht ik meteen, dit had zo kunnen helpen! Vandaar dat ik nu voor Documizers werk en klanten verder wil helpen om ook een ‘Baas in documentprocessen’ te worden.

Wil jij ook werken bij Documizers?

3. Wat is jouw superkracht?

Ik vind het superbelangrijk en leuk om klanten te helpen en  problemen met onze software op te lossen. Met mijn warme persoonlijkheid zorg ik ervoor dat klanten zich gehoord voelen. Goed om te weten: één van mijn superkrachten is dat ik zeer geduldig ben 😉.

4. Wat kunnen klanten van jou verwachten?

Heb je vragen over DocuFlow of kom je niet verder? Stuur mij dan een e-mail via  support@documizers.com. Ik help je graag om de juiste oplossing te vinden. En als ik het antwoord niet heb, vind ik iemand voor jou die het antwoord wel weet! Tot snel!

Manon de Jong

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW