Support
Documizers
Datum: 23 mei 2022
Categorie: Nieuws
Delen:
Share on linkedin

Procesinnovatie met partners

Innoveren doe je samen

Automatiseren is hot. Het is de manier om kosten te besparen, het te kort aan capaciteit op te lossen en om werk flexibeler, makkelijker en leuker te maken.

 

Wat opvalt is dat het automatiseren van document- en emailprocessen niet direct gezien wordt als een voor de hand liggende kans. Dat maakt documentautomatisering voor velen een blinde vlek. Organisaties hebben niet altijd door hoeveel handelingen er worden verricht om documenten en e-mails te creëren, versturen, ondertekenen en archiveren. En dus hoeveel geld en tijd er bespaard kan worden door deze processen te automatiseren. Dat is zonde! 

Documentautomatisering is voor velen een blinde vlek.

Documentprocessen automatiseren

Wat we wel vaak tegenkomen is dat er links en rechts onderdelen van het proces zijn gedigitaliseerd met behulp van tools, scripting of maatwerk. Bijvoorbeeld software om documenten samen te stellen, maar waarbij het versturen, ondertekenen en archiveren nog met de hand gaat. Of het ondertekenen verloopt via een signing service, maar het proces ervoor en na wordt nog handmatig uitgevoerd. Zou het niet handig zijn om het proces rondom documenten als offertes, contracten, facturen en rapporten geheel te automatiseren?

 

Het team van Documizers werkt al jaren aan meer bewustzijn en bekendheid rondom het thema documentautomatisering. En dat gaat steeds beter. Dit komt voor een groot deel omdat we er niet alleen voor staan. Wij doen dit met onze partners, want innoveren doe je samen!

Innoveren met partners

Inmiddels helpen wij al ruim 15 jaar organisaties om efficiënter te werken. Dat doen wij met onze documentoplossing DocuFlow. Wij zijn iedere dag bezig om DocuFlow te verbeteren en uit te breiden, want onze visie is dat iedere organisatie met ons platform het ideale document- en emailproces moet kunnen inrichten. De input hiervoor bedenken wij niet alleen. Deze komt van onze klanten en onze partners.

 

Graag maak ik daarom van de gelegenheid gebruik om jou als partner van Documizers te bedanken voor je input! Wat ons betreft blijven we samen nog heel lang innoveren, want er is nog veel werk te doen! 🙂

 

Zou het niet handig zijn om het proces rondom documenten als offertes, contracten, facturen en rapporten geheel te automatiseren?

Hartelijke groet,

Kees Breure

Commercieel directeur

kees@documizers.com

Document automatisering uitgelegd in 60 seconden. ⏱️

Zien hoe DocuFlow werkt?

Plan een demo in. We nemen je graag mee in onze wereld van procesautomatisering. Dan gaat er ook voor jou een wereld open!

Andere relevante nieuwsitems