Support
documizers videoserie

Mogelijkheden van DocuFlow op een rij.

DocuFlow van Documizers versimpelt jouw documentprocessen. De applicatie bestaat uit zes modules die samen één documentoplossing vormen. In deze videoserie geeft commercieel directeur, Kees Breure, uitleg over de verschillende modules.

DocuFlow videoserie
MODEL DOCUFLOW

De zes modules van DocuFlow.

DocuFlow is een totaaloplossing voor alles wat met documenten en e-mails te maken heeft. De online applicatie genereert en verwerkt documenten en e-mails automatisch. 

 

Hierdoor heb jij geen omkijken meer naar het opstellen, versturen, ondertekenen en opslaan van documenten als offertes, contracten en rapportages. Meer informatie.

DocuFlow videoserie. Alle mogelijkheden op een rij.

introductie videoserie

Intro. DocuFlow in het kort

In deze video introduceert Kees de mogelijkheden van DocuFlow. En geeft hij uitleg over de meerwaarde van documentautomatisering. Bekijk video.

Video module 1

Documenten genereren

DocuFlow genereert documenten en e-mails op basis van het bouwsteenprincipe en gegevens uit het CRM- of ERP-systeem. Wanneer gewenst kunnen documenten tussentijd aangepast worden. Bekijk video.

Video module 2

Documenten hergebruiken

DocuFlow kan inkomende documenten- en e-mails uitlezen en opnemen in het documentproces. Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk video.

Video module 3

Versturen en opslaan

Een documentproces houdt niet op na het genereren van een offerte, overeenkomst, rapport of mailing. De volgende stap is het versturen en opslaan van het document. Bekijk video.

Video module 4

Digitaal ondertekenen

DocuFlow zorgt voor de integratie van de signing service in het bestaande documentproces. Daarmee bespaar je jezelf en je relaties veel werk. Bekijk in deze video wat de voordelen zijn. Bekijk video.

Video module 5

Documenten archiveren

Wil je documenten en e-mails opslaan op de juiste locatie met de juiste beschrijving? DocuFlow doet het automatisch voor je in applicaties zoals SharePoint, OneDrive of Dropbox. Kees geeft uitleg. Bekijk video.

Video module 6

Procesautomatisering

Deze module voert alle proceshandelingen rondom documenten en e-mails automatisch op de achtergrond uit. Dat betekent dat DocuFlow het werk volledig uit handen neemt. Bekijk video.

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW