Support

Webinar digitaal ondertekenen vanuit Salesforce

evidos
Datum: 15 juli 2021
Categorie: Nieuws
Delen:

Webinar digitaal ondertekenen vanuit Salesforce

DocuFlow maakt digitaal ondertekenen onderdeel van jouw documentprocessen.

Documizers nodigt je uit op 16 september om 12:30 uur voor een gratis webinar over digitaal ondertekenen van documenten, rechtstreeks vanuit Salesforce. In een uur tijd laat Femke Nijhof zien hoe jij het proces rondom digitaal ondertekenen aanzienlijk kan vereenvoudigen en verbeteren voor je klanten. Met als resultaat, minder handmatige handelingen, meer gebruiksgemak en minder papierverbruik.

Contracten, arbeidsovereenkomsten, offertes, jaarrekeningen: ze hebben allemaal een handtekening nodig. Maar het ophalen van handtekeningen is kostbaar en tijdrovend. Dat moet slimmer kunnen toch? 

Document printen, per post verzenden, met de pen ondertekenen, terugsturen en scannen. Dat is toch niet meer van deze tijd?

Het ondertekenproces

In dit webinar maak je kennis met documentoplossing DocuFlow. DocuFlow integreert Signhost van Evidos (marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen), met Salesforce. De integratie zorgt ervoor dat al jouw documenten met één druk op de knop worden voorzien van een digitale krabbel. Het ondertekenproces start met één druk op de knop vanuit Salesforce. De rest gaat automatisch. Het printen van documenten, verzenden per post, ondertekenen met pen, terugsturen en scannen is verleden tijd. 

DocuFlow videoserie

Digitaal ondertekenen staat niet op zichzelf

Digitaal ondertekenen slechts één schakel is in een groter documentproces. Denk bijvoorbeeld aan het proces van een contract of overeenkomst. Het document wordt eerst gegenereerd, opgeslagen en verstuurd voordat het digitaal ondertekend kan worden. Na ondertekening wordt het document geretourneerd, gearchiveerd en starten er mogelijk workflows voor vervolgacties. Dit alles kan geautomatiseerd worden, waardoor het proces vereenvoudigd wordt tot enkele muiskliks.

Inhoud van het webinar

Femke Nijhof, accountmanager bij Documizers, verzorgt een demonstratie van het ondertekenproces. Verder geeft zij antwoord op vragen als:

  • Wat is een digitale handtekening?
  • Hoe veilig is deze manier van ondertekenen?
  • Wat zijn de voordelen van digitaal ondertekenen?
  • Hoe ziet het documentproces eruit rondom de handtekening?
  • Hoe werkt de integratie met Salesforce?

Agenda

Organisator: Documizers in samenwerking met Evidos
Onderwerp: Digitaal ondertekenen vanuit Salesforce
Datum: Donderdag 16 september 
Tijdstip: 12:30 uur
Duur: Maximaal 60 minuten
Spreker: Femke Nijhof, accountmanager Documizers

Aanmeldformulier webinar 16 september

Download DocuFlow in de Salesforce AppExhange

Documizers innoveert documentprocessen met DocuFlow

DocuFlow is een online platform dat documenten en e-mails automatisch genereert en verwerkt. De applicatie giet al jouw documenthandelingen in één documentproces en verbindt de bijbehorende applicaties aan elkaar. Zo wordt het opstellen, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van bijvoorbeeld contacten, offertes of jaarrekeningen een fluitje van een cent. Alles over DocuFlow.

 

Meer informatie over de integratie

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW