Support
Klantverhalen

Klant aan het woord: AAG

Klantverhaal AAG
Interview met Kristel Raaijmakers, functioneel beheerder AFAS

AAG digitaliseert het ondertekenproces voor offertes met DocuFlow

AAG werkt met DocuFlow van Documizers om offertes en verwerkersovereenkomsten digitaal te laten ondertekenen. De ‘natte’ handtekening op papier is vervangen voor een efficiënt digitaal documentproces met een juridische geldigheidszegel als resultaat.

 

Kristel Raaijmakers, functioneel beheerder AFAS bij AAG, deelt haar ervaringen: ‘We kunnen het proces nu digitaal volgen en weten precies waar iedere offerte zich bevindt. Dat inzicht geeft grip.’

 

AAG biedt o.a consultancy en advies voor verbetering van bedrijfsvoering in de zorg. Jaarlijks sturen ze meer dan 1000 offertes de deur uit. Vanuit AFAS Insite wordt de klantinformatie opgehaald die nodig is voor het genereren van de offerte. Vervolgens wordt de offerte in Microsoft Word opgesteld door het secretariaat. Nadat de offerte intern ondertekend is voor akkoord, worden deze via de portal van Evidos aangeboden aan de klant. Na ondertekening door de klant belandt de offerte automatisch in het AFAS Dossier. Het hele documentproces wordt mogelijk gemaakt door DocuFlow van Documizers.

“We kunnen het proces nu digitaal volgen en weten precies waar iedere offerte zich bevindt. Dat inzicht geeft grip.”

 

Kristel: ‘We werken pas 2 maanden op deze manier, maar mijn gevoel zegt nu al dat de gemiddelde doorlooptijd van de offertes korter is dan voorheen.’ Nu ze bij AAG de smaak te pakken hebben, starten ze binnenkort ook een pilot voor het automatisch genereren van offertes met DocuFlow.

Meer informatie op www.aag.nl.

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW