Support
Klantverhalen

Klant aan het woord: Schipper Accountants

Documizers - Schipper Accountants
Interview met Patrick de Jong, IT-manager en Mariska van der Mark, Servicedeskmedewerker.

Schipper beheert documentprocessen met Documizers

Ook in de accountancy volgen digitale ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Bij Schipper Accountants is dat niet anders. ‘Wij zijn vanuit onze IT-afdeling vooral gericht op het effectief inzetten van oplossingen voor onze organisatie’, zegt IT-manager Patrick de Jong. Eén van die oplossingen is DocuFlow van Documizers. Daarmee kunnen medewerkers bijvoorbeeld simpel en snel documenten aanmaken. Lees het hele interview.

schipper

Schipper Accountants werkte al sinds mensenheugenis met sjablonen, in systemen als WordPerfect en Word. Eén en al maatwerk, vertelt Patrick. ‘Op een gegeven moment zijn wij overgestapt naar het ERP-systeem van AFAS. We vroegen ons af hoe we binnen AFAS op een effectieve manier documenten konden genereren. Het antwoord was DocuFlow van Documizers, dus dat product hebben we aangeschaft.’

Weg met het handmatige maatwerk

Schipper Accountants was meteen af van al het handmatige maatwerk, want DocuFlow is een standaardproduct dat beschikt over alle gewenste functionaliteiten, inclusief een automatische koppeling met AFAS. ‘Véél handiger’, zegt Mariska van der Mark. Als servicedeskmedewerker is zij verantwoordelijk voor het sjabloonbeheer in DocuFlow. ‘Je hoeft niets meer handmatig in te geven, de gegevens en waardes van de klant komen automatisch uit AFAS.’ En dat is pure tijdwinst!

Je hoeft niets meer handmatig in te geven, de documentgegevens van de klant komen automatisch uit AFAS. Dat is pure tijdwinst!

Lees meer

Lees het interview met Patrick de Jong en Mariska van der Mark en ontdek hoe Schipper Accountants DocuFlow inzet voor efficiënt documentmanagement. Klik hier

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW