Support
Klantverhalen

Partner aan het woord: ABC E BUSINESS

ABC E BUSINESS
Interview met Lars Hoving. CEO bij ABC E BUSINESS

'DocuFlow bespaart onze klanten veel tijd op het gebied van documentcreatie.'

Sinds 2020 is ‘ABC E BUSINESS partner van Documizers. Samen bedienen wij Dynamics 365 Business Central klanten: ABC als implementatiepartner en Documizers als leverancier van efficiënte documentprocessen. ‘Lars Hoving, CEO bij ABC E BUSINESS: ‘DocuFlow bespaart klanten veel tijd op het gebied van documentcreatie.’

ABC E Business

Lars: ‘Wij zoeken altijd naar manieren om klanten meer efficiëntie, kostenbesparing en gemak te bieden.’ Op het gebied van rapport- en documentcreatie is er binnen Business Central nog veel te halen, vinden ze bij ABC. Daarom zijn ze in 2020 op zoek gegaan naar een standaard documentoplossing die eenvoudig ingezet kan worden en naadloos aansluit op Business Central. Lars: ‘Zo kwamen we uit bij Documizers’. 

Lars Hoving

Op het gebied van rapport- en documentcreatie is er binnen Business Central nog veel te halen.

Efficiëntie en kostenbesparing

Met de komst van DocuFlow kunnen documentsjablonen eenvoudig samengesteld en beheerd worden zonder tussenkomst van developers of consultants. Waar het sommige organisaties een volle dag kost om bijvoorbeeld een factuurlay-out aan te passen, is dat met DocuFlow binnen enkele minuten geregeld. Lars: ‘De klant kan het nu zelf doen en dat levert de gewenste efficiëntie en kostenbesparing op’. Inmiddels bedienen ABC E BUSINESS en Documizers samen een hele reeks klanten waaronder Triple Dutch, United Comfort Industries, Johnny Loco en Novablast.

 

Onder de noemer ‘practice what you preach’ is ABC E BUSINESS zelf ook klant geworden van Documizers. Lars: ‘Wij gebruiken DocuFlow voor onze facturen. De volgende stap is om ons offerteproces met DocuFlow te automatiseren in combinatie met Dynamics for Sales.’

Waar het sommige organisaties een volle dag kost om bijvoorbeeld een factuurlay-out aan te passen, is dat met DocuFlow binnen enkele minuten geregeld.

Wil jij ook partner worden van Documizers?

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW