Support
Klantverhalen

Partner aan het woord: CISIS Goede Doelen Consultancy

Cisis - Documizers
Interview met René van Osch. directeur bij CISIS Goede Doelen Consultancy

'Samenwerking helpt Goede Doelen om communicatiestromen te optimaliseren en digitaliseren.'

Salesforcespecialisten CISIS Goede Doelen Consultancy en Documizers gaan samenwerken om Nederlandse Goede Doelen organisaties te helpen de communicatiestromen verder te optimaliseren en digitaliseren. René van Osch: ‘Ik kijk uit naar deze samenwerking omdat NGO’s enorm geholpen zijn met een 360 graden beeld waarin álle communicatiestromen en contactmomenten met álle relaties exact zijn vastgelegd.’

Cisis - Documizers

CISIS Goede Doelen Consultancy zet hiervoor Converse in, een Salesforce-applicatie speciaal ontwikkeld voor Nederlandse Goede Doelen (NGO’s) om alle fondsenwervende en marketingprocessen te ondersteunen. Documizers draagt daaraan bij door alle communicatiestromen, zoals mailings en de verschillende soorten brieven te digitaliseren en te automatiseren waarna deze in Converse bij de juiste relatie worden vastgelegd.

NGO’s zijn enorm geholpen met een 360 graden beeld waarin alle contactmomenten met relaties exact zijn vastgelegd.

De voordelen voor Goede Doelen

DocuFlow, de documentoplossing van Documizers en Converse van CISIS Goede Doelen Consultancy zijn beide geïntegreerd met Salesforce en werken naadloos met elkaar samen door slimme integratie-functionaliteiten. Femke Nijhof, Partner Succes Manager bij Documizers: ‘Samen zorgen we ervoor dat NGO’s precies weten wat er op welk moment met wie gecommuniceerd wordt. Daarnaast maken we het klanten gemakkelijk om professionele documenten en e-mails te genereren, personaliseren, versturen en digitaal te ondertekenen.’

Integratie DocuFlow en Salesforce.

Keuze voor partnerschap

René van Osch: ‘Wij kiezen voor een partnerschap met Documizers omdat zij een oplossing bieden die heel goed past bij de goede doelen sector en omdat ze net als wij een Nederlandse partij zijn die primair is gericht op de Nederlands markt. Die toegevoegde waarde zou ik willen illustreren met als voorbeeld: het vervallen van de acceptgiro. Dit typische Nederlandse fenomeen waarvoor wij in Converse al een oplossing beschikbaar hadden, wint door de samenwerking met Documizers verder aan kracht. De Nederlandse support en implementatie van beide partijen is daarbij voor onze klanten niet alleen prettig, maar ook heel belangrijk.

Wij kiezen voor een partnerschap met Documizers omdat zij een oplossing bieden die heel goed past bij de goede doelen sector en omdat ze net als wij een Nederlandse partij zijn die primair is gericht op de Nederlands markt.

Wil jij ook partner worden van Documizers?

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW