Support
Klantverhalen

Klant aan het woord: Waterschapsbedrijf Limburg

Ron Pieper - Documizers
Interview met Ron Piepers. Projectleider IT en Innovatie bij WBL

Waterschapsbedrijf Limburg haalt er meer uit met DocuFlow

Door het zuiveren van water de wereld gezonder en duurzamer maken, dat is het streven van Waterschapsbedrijf Limburg. Het bedrijf wil letterlijk zoveel mogelijk uit water halen. De waterzuiveraar werkt efficiënt en effectief als het om haar core business gaat. Maar ook het beheren van interne documentprocessen gebeurt efficiënt en effectief: met DocuFlow van Documizers. Lees het hele interview.

Logo-WBL-waterschapsbedrijf

Waterschapsbedrijf Limburg was op zoek naar een nieuwe oplossing om documentprocessen te beheren in SharePoint. De nieuwe tool moest hybride kunnen werken: lokaal op de eigen servers, maar ook in de cloud. Zo’n tool bestond nog niet, ontdekte het bedrijf. ‘Maar Documizers wilde het systeem DocuFlow wel zo voor ons aanpassen dat het wél kon. Zij gaan uitdagingen met documenten niet uit de weg, maar weten ze op te lossen. We hebben toen onmiddellijk voor hen gekozen’, zegt projectleider IT Ron Piepers.

Documizers gaat uitdagingen met documenten niet uit de weg, maar weet ze op te lossen.

Snel en zonder gedoe

Daar heeft het bedrijf geen spijt van gehad. Als een medewerker nu een document start, wordt dat snel en zonder gedoe meteen opgeslagen in SharePoint. ‘Het gebruiksgemak is hoog.

Daarnaast is de uniformiteit een pré: de documenten hebben dezelfde lay-out en huisstijl. De look & feel van de documenten wordt bovendien steeds beter.’ Uitontwikkeld zijn ze nog niet, in Limburg. ‘Onze volgende stap is dat we DocuFlow gaan gebruiken voor het inrichten en ondertekenen van arbeidsovereenkomsten. Ook is het mogelijk documenten te scannen en distribueren met DocuFlow, dat kan in de toekomst ook interessant zijn voor ons.’

Lees meer

Benieuwd naar het interview met Ron Piepers? Of meer lezen over wat DocuFlow betekent voor Waterschapsbedrijf Limburg? Klik hier.

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

FLOW