Support
Klantverhalen

Klant aan het woord: Stichting Aap

Interview met Stephan van Reisen. Databasemanager bij Stichting Aap

DocuFlow geeft Stichting Aap het goede gevoel

Zonder donateurs komen goede doelen niet ver. Ook bij Stichting AAP weten ze dat heel goed. Met DocuFlow heeft de stichting de communicatie richting donateurs perfect op orde. De professionele uitstraling van communicatie-uitingen draagt bij aan het behouden van de donateurs. Wie geld geeft, doet dat vermoedelijk liever niet aan een organisatie die houtje-touwtje communiceert. Want wie weet springen ze daar dan ook houtje-touwtje met je donatie om! Lees het hele interview.

Adoptiecertificaten, incasso-overeenkomsten en allerlei andere administratieve documenten. Bij Stichting AAP zien ze eruit om door een ringetje te halen, en het maken ervan gaat ook nog eens efficiënt. Want de stichting genereert brieven en andere formulieren met DocuFlow van Documizers.

Gekoppeld aan de donateursadministratie in Salesforce zorgt het systeem van Documizers ervoor dat AAP documentprocessen kan beheren.

Naar wens

Het beheren van documentprocessen gaat naar wens, zegt databasemanager Stephan van Reisen. Hij is bovendien te spreken over de partnerrelatie die Stichting AAP heeft met Documizers. ‘Het is plezierig en snel schakelen met Documizers. Ze gaan serieus en uiterst professioneel om met onze vragen. Als het systeem iets niet kan, dan heb ik er vertrouwen in dat onze wens op een lijstje komt en dat het geregeld wordt. Dat geeft een goed gevoel.’

Lees meer

Benieuwd naar het interview met Stephan van Reisen? Of meer lezen over wat DocuFlow betekent voor de donateurs van Stichting AAP? Klik hier.

Wat is DocuFlow?

DocuFlow digitaliseert en automatiseert de documenten- en emailprocessen in jouw organisatie. Dat houdt in dat DocuFlow jouw team ontlast met het creëren en verwerken van documenten zoals offertes, contracten en rapporten. Zo wordt het opstellen, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van bijvoorbeeld contacten, offertes of rapporten een fluitje van een cent.

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden