Support

Documizers nu beschikbaar in Microsoft AppSource

Documizers nu beschikbaar in Microsoft AppSource
Datum: 18 november 2020
Categorie: Nieuws
Delen:

Documizers nu beschikbaar in Microsoft AppSource

Wij vieren feest omdat DocuBuilder vanaf nu beschikbaar is in de AppSource van Microsoft. Werkt jouw organisatie met Dynamics 365 Business Central en zoek je een eenvoudige manier om documenten te genereren, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren? Ga dan naar de AppSource van Microsoft en start een ‘Free Trial’.

Wat is DocuBuilder?

DocuBuilder (onderdeel van DocuFlow) sluit naadloos aan op Dynamics 365 Business Central en zorgt ervoor dat documenten en e-mails automatisch gegenereerd én verwerkt worden. De applicatie giet alle documenthandelingen in één documentproces en verbindt de bijbehorende systemen aan elkaar. Het resultaat? Het opstellen, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van documenten wordt een fluitje van een cent.

Professionele gepersonaliseerde documenten en e-mails in een handomdraai, zonder tik-, click- en zoekwerk.

Waarvoor zet je DocuBuilder in?

Met DocuBuilder kun je eenvoudig en snel documenten creëren, bewerken, versturen (met digitale handtekening) en archiveren. Dat houdt in dat de applicatie jouw team ontlast met het creëren en verwerken van documenten zoals offertes, contracten, rapporten en mailingen. Belangrijke functionaliteiten zijn:

  • Het genereren van documenten en e-mails
  • Versturen van documenten en e-mails
  • Digitale handtekeningen
  • Uitlezen en verwerken van binnenkomende documenten en mails
  • Geautomatiseerde archiveringsprocessen

DocuBuilder en Business Central

Documizers heeft speciaal voor Dynamics 365 Business Central een koppeling ontwikkeld met DocuBuilder.

Documentdata wordt eenvoudig uitgewisseld tussen de twee systemen. Denk bijvoorbeeld aan klantinformatie die nodig is voor het opstellen van een document, maar ook andersom: informatie uit binnenkomende documenten die opgeslagen moeten worden in Business Central.

Naast de koppeling met Business Central, koppelt het online platform DocuBuilder met Microsoft Office, verschillende Document Management Systemen (waaronder SharePoint) en Ondertekenen.nl van Evidos.

 

Interesse? Start een ‘Free Trial’ of neem contact met ons op via info@documizers.com of   020 – 820 19 70

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW