Support

Webinar: Documentautomatisering voor VO en MBO

AFAS documenten digitaal ondertekenen
Datum: 7 oktober 2022
Categorie: Nieuws
Delen:

Webinar: Documentautomatisering voor VO en MBO

uitnodiging voor relaties van SLB-diensten

Hoe documentautomatisering tijd bespaart en communicatiestromen professionaliseert.

Documizers, partner van SLB-diensten, nodigt je uit voor een webinar op 24 november 2022 om 15:00 uur. In 45 minuten tijd laten we zien hoe jij de werkdruk rondom documenten in jouw organisatie verlaagt en de communicatie met relaties professionaliseert. Schuif aan en ontdek wat de inzet van onze documentoplossing DocuFlow voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen.

Werklast rondom documenten verlagen

Zoals bijvoorbeeld: HR-documenten, facturen, POK’s, praktijkovereenkomst en de BPV’s beroepspraktijkvorming, onderwijsovereenkomsten en cijferlijsten.

Weet jij hoeveel documenten en e-mails dagelijks jouw onderwijsinstelling binnenkomen en uitgaan? Je komt al snel uit op honderden documenten en e-mails per dag. Al die documenten samen vragen veel tijd en aandacht van medewerkers, omdat ieder document verschillende handelingen vereist, zoals opstellen, opslaan, versturen, ondertekenen, verwerken en archiveren.

Het digitaliseren en automatiseren van deze repeterende werkzaamheden is een belangrijke stap in verlaging van de administratieve werkdruk. 

Handmatige stappen in het documentproces verdwijnen naar de achtergrond, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Met andere woorden: de software neemt het werk van je over.

Documentstromen automatiseren met DocuFlow

DocuFlow is een online platform waarmee je documenten en e-mails kan genereren en verwerken. DocuFlow giet alle documenthandelingen in één documentproces en verbindt de bijbehorende applicaties aan elkaar. Zo wordt het genereren, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van bijvoorbeeld overeenkomsten, formulieren, inkoopopdrachten, facturen en verklaringen een fluitje van een cent.

DocuFlow biedt ook voordelen als:

 

  1. Professionalisering van de communicatiestromen;
  2. Standaardisatie en uniforme werkwijze;
  3. Voorkomen van (menselijke) fouten;
  4. Inzicht in documentstromen;
  5. Centraal beheer van sjablonen, processen en documenten.

Webinar agenda

Organisator:  
Onderwerp:
Datum: 
Tijdstip: 
Sprekers

Team Documizers
Documentautomatisering voor VO en MBO
Donderdag 24 november 2022
15:00 tot 15:45 uur
Thomas van den Bosch 

Aanmeldformulier is gesloten. Excuus.

Wil jij graag geïnformeerd worden over documentautomatisering? We praten je graag bij. Neem contact op.

Samenwerking tussen Documizers en SLBdiensten

Sinds 2022 biedt SLBdiensten DocuFlow aan, de documentoplossing van Documizers. Licentie manager Pieter Oosterhof van SLBdiensten: ‘Dankzij de nieuwe bemiddelingsovereenkomst tussen Documizers en SLBdiensten kunnen onderwijsinstellingen de komende jaren op een voordelige wijze documentstromen automatiseren. 

Met DocuFlow is het mogelijk een workflow in te richten direct vanuit Office-applicaties (Outlook, Word, Excel) en daarmee te zorgen voor tijdsbesparing, werkdrukverlaging en vervolgens ook kostenbesparing’. Meer info.

Meer informatie

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW