Support

Partners Bluedesk CRM en Documizers over samenwerking

Samenwerking Bluedesk CRM en Documizers
Datum: 19 januari 2021
Categorie: Nieuws
Delen:

Partners Bluedesk CRM en Documizers over samenwerking

“Samen willen wij onze klanten het beste bieden”

Bluedesk CRM en Documizers werken samen aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in organisaties. Bluedesk als implementatiepartner van Salesforce, de grootste leverancier van CRM-software. Documizers met DocuFlow, het eigen online platform voor documentmanagement. Wat betekent deze samenwerking voor opdrachtgevers?

Als implementatiepartner neemt Bluedesk CRM de bedrijfsprocessen van veel organisaties onder de loep, zowel van commerciële als non-profitorganisaties. Managing Director Lars Spruijt: “Daarbij signaleren we vaak ook kansen om de document- en e-mailprocessen te optimaliseren. Wij vinden DocuFlow hiervoor een ideale aanvulling op Salesforce. Zo combineer je de kracht van je CRM-data met het gemak van online documenten maken en versturen. Met Digitaal Ondertekenen maak je het nog efficiënter. Wij gebruiken het zelf ook, onder meer voor onze eigen offertes.”

Door onze samenwerking kunnen organisaties veel tijd, geld en geregel besparen.

Documizers’ Sales Executive Femke Nijhof is ook enthousiast over de samenwerking: “We staan er hetzelfde in. We willen samen de behoefte van onze klanten vervullen aan gestroomlijnde processen. Door onze samenwerking kunnen organisaties veel tijd, geld en geregel besparen. Als opdrachtgever profiteer je ook van onze soepele samenwerking. We hebben snel contact met elkaar en duidelijke afspraken. Wij smeden onze oplossing naar wens van de opdrachtgever, Bluedesk CRM richt het in zodat het werkt zoals het moet werken.”

Voorbeeld samenwerking: gezamenlijke klant HandicapNL

Benieuwd hoe zo’n samenwerking eruit ziet? Lees het interview met Erwin de Winter, Manager ICT & Informatie bij HandicapNL.

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

FLOW