Support
Klantverhalen

Partner aan het woord: Bluedesk CRM

Documizers Partner aan het woord: Bluedesk CRM
Interview met Lars Spruijt. Directeur bij Bluedesk crm

"De samenwerking met Documizers verbetert onze dienstverlening richting klanten."

Bluedesk CRM en Documizers trekken al jaren samen op. Als implementatiepartner van Salesforce richt Bluedesk CRM zich op de optimalisatie van bedrijfsprocessen bij NGO’s. Daarbij betrekken ze Documizers voor de optimalisatie van alle documentprocessen.

Lars Spruijt: “Wij investeren veel tijd in de samenwerking met vaste partners, zoals Documizers. Hoe steviger de relatie, hoe beter het resultaat is voor onze klanten. NGO’s zijn niet alleen gebaad bij goede bedrijfsprocessen, maar ook bij goede documentenstomen. Door de combinatie te bieden, zijn onze klanten beter geholpen.”

De voordelen van het partnerschap met Documizers voor NGO’s volgens Lars:

  1. Documizers is expert op het gebied van documentautomatisering in de Salesforce-markt.
  2. Documizers is gevestigd in Nederland. Dat betekent snel schakelen en direct contact.

 

Onder de noemer ‘Practice what you preach’ maakt Bluedesk CRM zelf ook gebruik van DocuFlow van Documizers. Lars: “Wij gebruiken DocuFlow voor het genereren, verwerken en digitaal ondertekenen van al onze offertes, opdrachtbevestigingen en werkverantwoordingen.” Meer over DocuFlow.

"Wij gebruiken DocuFlow zelf ook voor het genereren, verwerken en digitaal ondertekenen van al onze offertes en opdrachtbevestigingen.

Documizers over de samenwerking

Femke Nijhof, Partner Succes Manager bij Documizers is ook enthousiast over de samenwerking: “Als klant profiteer je van onze soepele samenwerking. De lijnen zijn kort en de afspraken duidelijk. Samen smeden we onze documentoplossing naar wens van de opdrachtgever.”

 

Bluedesk CRM en Documizers werken o.a. samen voor organisaties als Bartiméus Fonds, Stichting Aap, Handicap.nl en de Nederlandse Brandwondenstichting.

Wil jij ook partner worden
van Documizers?

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW