Support

Documizers nu in Salesforce AppExchange

Documizers - Salesforce
Datum: 16 december 2020
Categorie: Nieuws
Delen:

Documizers nu in Salesforce AppExchange

Opnieuw een mijlpaal voor Documizers! Vanaf vandaag is de documentoplossing, DocuFlow, beschikbaar in de Salesforce AppExchange. Dat betekent dat gebruikers van Salesforce vanaf nu met één druk op de knop DocuFlow kunnen bestellen en installeren. Kees Breure, directeur Documizers: “In september maakten wij al bekend gepubliceerd te zijn op de AppSource van Microsoft. Daar waren we al heel trots op. Dat wij nu ook beschikbaar staan op de AppExchange van Salesforce is voor ons een nieuwe en belangrijke mijlpaal!”.

Werkt jouw organisatie met Salesforce en zoek je een eenvoudige manier om documenten als offertes en contracten te genereren, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren? Ga dan naar de Salesforce AppExchange en bekijk de demo.

DocuFlow en Salesforce

De koppeling tussen DocuFlow en Salesforce is niet nieuw. Documizers levert al jaren documentsoftware aan gebruikers van Salesforce. En vanaf nu dus ook rechtstreeks via de AppExchange. De koppeling tussen beide systemen zorgt ervoor dat documenten eenvoudig gegeneerd, bewerkt, verstuurd (met digitale handtekening) en gearchiveerd kunnen worden vanuit Salesforce.

Daarnaast wordt documentdata automatisch uitgewisseld tussen de twee systemen. Denk aan klantinformatie die nodig is voor het opstellen van een document, maar ook andersom; informatie uit binnenkomende documenten die opgeslagen moeten worden in Salesforce. Het hele documentproces wordt daarmee geautomatiseerd. Door het documentproces te automatiseren met DocuFlow worden teams ontlast met het creëren en verwerken van documenten zoals offertes, contracten, rapporten en mailingen.

Belangrijkste functionaliteiten DocuFlow

  • Het genereren van documenten en e-mails met gegevens uit CRM
  • Versturen van documenten en e-mails vanuit emailprogramma naar keuze
  • Digitale handtekeningen: rechtsgeldig ondertekenen, zonder printen of scannen
  • Uitlezen binnenkomende documenten en mails en verwerken in CRM
  • Automatisch archiveren in CRM en/of Document Management Systeem
  • Automatisch stages bijwerken in Salesforce.

Over Salesforce AppExchange

AppExchange is de Salesforce-winkel waarin bedrijven producten en diensten aanbieden die aansluiten op de CRM software van Salesforce. Het is een ecosysteem van meer dan 5.000 kant-en-klare oplossingen, 80.000 collegiale beoordelingen en 6 miljoen installaties waarmee klanten van Salesforce zakelijke uitdagingen kunnen oplossen. Bekijk Salesforce AppExchange

Bericht Documizers - Salesforce Appexchange

Documizers: Baas in documentprocessen

Het team van Documizers is baas in documentprocessen. Dat betekent dat ze vrijwel alle documentuitdagingen in organisaties oplossen met DocuFlow. En dat doen ze al 15 jaar voor verschillende grote en kleine organisaties als Wiltec, KHN Inkoop, VvAA, Stichting AAP, KNRM en nog veel meer.

Naast de koppeling met Salesforce, koppelt het online platform DocuFlow ook met AFAS Software en Microsoft producten als Microsoft 365 Business Central, Microsoft 365 for Sales en Office.

 

Interesse in DocuFlow? Femke Nijhof staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kan haar bereiken via femke@documizers.com en 06-54344554

Andere relevante nieuwsitems

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW