Support

DocuFlow gebruikerstraining

Laat gebruikers kennismaken met het nieuwe documentproces dat geïmplementeerd is door Documizers.

2 uur
vanaf € 300
Voor eindgebruikers
DocuFlow voor eindgebruikers

Laat eindgebruikers kennismaken met DocuFlow

Wanneer de implementatie van DocuFlow is afgerond, kunnen collega’s met het nieuwe proces aan de slag. Dan is het handig als ze goed weten hoe het werkt. In deze training staat het nieuw geïmplementeerde documentproces centraal en wordt deze stap voor stap uitgelegd aan de gebruikers. Het proces wordt gezamenlijk doorlopen en geoefend. Na afloop ontvangen alle deelnemers een naslagwerk waarin de nieuwe werkwijze beschreven staat.

Deelnemers krijgen antwoord op de vraag

  • Wie is Documizers en wat is DocuFlow?
  • Welk documentproces is er gebouwd?
  • Wat zijn de voordelen van het nieuwe proces?
  • Uit welke stappen bestaat het proces?
  • Hoe kan je het proces opstarten?
  • Wat te doen bij vragen of problemen?

Voordelen van deze training?

Over het algemeen staan collega’s niet te springen om nieuwe applicaties en werkwijzen. Daarom is het belangrijk goed uitleg te geven, begrip en draagvlak te creëren. Deze training verlaagt de drempel voor gebruikers om met DocuFlow aan de slag te gaan.

Praktische details

Duur: 2 uur

Tarief: € 75 per deelnemer, met een minimale afname van 4 deelnemers. Dus je betaalt € 300 voor 4 deelnemers en voor iedere aanvullende deelnemer € 75 extra.

LocatieDeze training volgen kan online of bij jou op kantoor.

Doelgroep: Eindgebruikers

De training wordt gegeven door consultants van Documizers. Je kan bijvoorbeeld je eigen implementatieconsultant vragen deze training te verzorgen. Deze training is organisatie gebonden, dus alleen deelnemers binnen dezelfde organisatie. 

Hoe te boeken?

Interesse in de DocuFlow gebruikerstraining? Vul het contactformulier in op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om samen een geschikt trainingsmoment met je in te plannen.

Vragen over deze training?

Heb je vragen over de training? Ook dan mag je het formulier invullen. Of neem contact op met onze collega Dewi den Adel via dewi@documizers.com of 020-8201970.

Deze training aanvragen

Vul je gegevens in om een aanvraag te doen voor deze training

Andere trainingen

Zoekt en gij zult vinden

FLOW