Support

Training sjabloonbeheer voor gevorderden

Leer tekstblokken toe te passen in documentsjablonen met behulp van DocuFlow.

1 dagdeel
€ 600
Voor beheerders
Sjabloonbeheer voor gevorderden

DocuFlow: werken met tekstblokken

Nadat je in de training ‘sjabloonbeheer voor beginners’ geleerd hebt documentsjablonen te bouwen, ben je klaar voor de volgende stap: werken met tekstblokken. 

 

Om te voorkomen dat je voor iedere situatie een nieuw documentsjabloon moet maken, kan je verschillende tekstblokken opnemen in één documentsjabloon. Je creëert hiermee een basissjabloon waarin je alle documentvariaties opneemt.

 

Voorbeelden:

  1. Wanneer de basis een arbeidscontract is en de variatie is ‘bepaalde tijd’, voeg dan automatisch het tekstblok, ‘bepaalde tijd’, in.
  2. Wanneer het gaat om een specifiek type offerte, voeg dan conditionele tekstblokken toe, behorende bij dit type offerte.

Na deze training weet jij

  • Wat tekstblokken zijn en wanneer je ze toepast 
  • Hoe je tekstblokken creert 
  • Werken met single text blocks
  • Toepassen van conditional text block group

Praktische details

Duur: 1 dagdeel (4 uur)

Tarief: € 600 euro per organisatie (maximaal 8 deelnemers)

LocatieDeze training volgen kan online of bij jou op kantoor

Doelgroep: DocuFlow sjabloonbeheerders

De training wordt gegeven door consultants van Documizers. Je kan bijvoorbeeld je eigen implementatieconsultant vragen deze training te verzorgen. Deze training is organisatie gebonden, dus alleen deelnemers binnen dezelfde organisatie. Het tarief geldt per training, dus je mag gerust meerdere collega’s uitnodigen om deel te nemen.

Hoe te boeken?

Interesse in de training sjabloonbeheer voor gevorderden? Vul het contactformulier in op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om samen een geschikt trainingsmoment met je in te plannen.

Vragen over deze training?

Heb je vragen over de training? Ook dan mag je het formulier invullen. Of neem contact op met onze collega Dewi den Adel via dewi@documizers.com of 020-8201970.

Deze training aanvragen

Vul je gegevens in om een aanvraag te doen voor deze training

Andere trainingen

Zoekt en gij zult vinden

FLOW