Support
Klantverhalen

Klant aan het woord: HandicapNL

Erwin de Winter
Interview met Erwin de Winter. Manager ICT & Informatie bij HandicapNL

"Alleen al op contracten besparen we 625 uur per jaar”

Onder leiding van Manager ICT & Informatie Erwin de Winter koos HandicapNL in 2016 voor Salesforce om nog meer impact te kunnen maken. Implementatiepartner Bluedesk CRM en Documizers werkten samen om HandicapNL te helpen aan efficiëntere werkprocessen en meer sturing op data. Lees het hele interview.

Logo HandicapNL

HandicapNL werkt met DocuFlow en koos ook voor de service ‘Digitaal ondertekenen’. De Winter: “Dat gebruiken we onder meer voor onze vrijwilligerscontracten. Niet meer brieven over en weer, niet meer wachten op een handtekening. Ik denk dat we alleen al daarmee minstens een kwartier per contract besparen en wij hebben er zo’n 2.500 per jaar.”

 

De Winter: “Wij werkten voorheen met twee andere applicaties voor documentmanagement, maar de standaard heeft het nooit helemaal gedaan zoals we wilden. Ook was het moeilijk om andere templates te maken, dat moest een consultant steeds doen. Met Documizers kunnen we het allemaal zelf. Met DocuFlow besparen we veel tijd en een hoop geregel.” 

 

Meer informatie over de samenwerking tussen Bluedesk CRM en Documizers? Lees dan het artikel: Partners Bluedesk CRM en Documizers over samenwerking.

Met Documizers kunnen we het allemaal zelf!

Lees verder

Lees het interview met Erwin de Winter en ontdek hoe HandicapNL DocuFlow inzet voor efficiënt documentmanagement. 

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW