Support
Klantverhalen

Klant aan het woord: Logistic Force

Tilburg-LogisticForce
Interview met Debby Smits. Business Architect bij Logistic Force

"Logistic Force wint alleen al op 6.500 contracten minimaal een half uur per contract per jaar."

Debby Smits liep bij uitzendorganisatie Logistic Force tegen beperkingen aan van ERP-systeem AFAS en koos er daarom in 2019 voor om met Documizers de gaten te dichten en de documentprocessen te stroomlijnen. Lees het hele interview.

Logo Logistic Force

In december 2019 noodzaakte nieuwe wetgeving Logistic Force om snel haar arbeidscontracten om te zetten. Smits: “Door de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) waren we verplicht om onze arbeidscontracten te herstructureren. In drie weken tijd moesten we 900 contracten omzetten. Met Documizers stond binnen drie weken alles klaar!” 

De opbrengst

Smits: “Het scheelt ons echt heel erg veel tijd. Vroeger moesten we nadenken over het soort contract, het handmatig aanmaken, uitprinten en mailen of opsturen. En dan ook nog langer wachten tot het retour kwam. Met alle risico’s op fouten. Nu scheelt het ons al gauw minimaal een half uur per contract. En op jaarbasis gaan er bij ons zo’n 6.500 doorheen. We zijn ook een stuk flexibeler nu, hebben meer mogelijkheden en onze documenten zien er professioneler uit.”

Onze documenten zien er superstrak en professioneel uit!

Lees meer

Lees het interview met Debby Smits en ontdek hoe Logistic Force DocuFlow inzet voor efficiënt documentmanagement.

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW