Support
Klantverhalen

Klant aan het woord: Wiltec

ElineCreations
Een interview met Nicky Kuijper, Hoofd Inkoop bij Wiltec.

Rechtsgeldige contracten zonder vertraging met Documizers en Evidos.

Wiltec zet DocuFlow van Documizers in voor het genereren van digitale documenten. Deze documenten kunnen rechtsgeldig worden ondertekend via Evidos. De functionaliteiten zijn geïntegreerd in Salesforce, het CRM-systeem van Wiltec. Met deze combinatie kan Wiltec klanten direct ondersteunen, zonder dat het opstellen en ondertekenen van offertes en contracten voor vertraging zorgt. Lees het hele interview.

Documizers Wiltec logo

Van weken naar uren

Offertes en contracten werden voorheen op papier toegestuurd en ondertekend. “Dat betekende in de praktijk dat het document werd opgesteld, uitgeprint en voorgelegd aan onze directie ter ondertekening. Vervolgens werd dit ondertekend via de post naar de klant gestuurd. De klant ondertekende dit document en stuurde het via de post weer terug. Voordat we daadwerkelijk aan de slag konden, waren we dan ook al snel een week verder.”

De gezamenlijke oplossing van Documizers en Evidos versnelt dit proces aanzienlijk. “DocuFlow bevat documentsjablonen die automatisch klantinformatie inladen vanuit Salesforce. Het contract of de offerte staat dus direct klaar. Het kan vervolgens digitaal worden doorgezet naar onze directie ter ondertekening via Evidos, waarna het via de mail wordt doorgestuurd naar klant. De klant kan het contract of de offerte indien gewenst direct ondertekenen.” Het proces is verkort van weken naar uren!

Het verkoopproces is verkort van weken naar uren!

Lees meer

Lees het interview met Nicky Kuijper en ontdek hoe Wiltec DocuFlow en Evidos inzet voor efficiënt documentmanagement. 

Meer over de samenwerking met Evidos

Dit klantverhaal is een samenwerking tussen Documizers en Evidos. Wil je meer weten over de koppeling tussen deze partijen? Bekijk dan de pagina Digitaal Ondertekenen. 

Andere klantverhalen

Zoekt en gij zult vinden

Bekijk ook de FAQ voor de veelgestelde vragen.

FLOW